Ops.

Ja, jeg blogger aldri. Har aldri noe å blogge om. Men jeg skal prøve uansett. Kan gi dere en oppdatering på hva som har skjedd i det siste. Mesteparten av tia etter at jeg kom hjem fra Gøteborg har gått til spilling. Skyrim for the meste, og litt Halo med venner i starten av påsken.  Skyrim har blitt småkjedelig by the way. Kom opp i max levelt og er færdig med det fleste morsome questene. Har lekt litt med mods og sånnt i  det siste, men det har også beggynt å bli kjedelig. Det var forresten salg på GAME, så jeg har kjøpt en del nye Xbox spill og PC spill. It be great~!  Men det er egentlig det eneste jeg har gjort, siden Gøteborg og frem til påsken. I påske var jeg hjemme noen dager, hos mamma og pappa. Gikk på ski og prøvde å sove utendørs med noen venner. Men det endte opp med at vi gikk inn istede. Ble alt for kaldt. Sånn midt i påsken dro jeg hjem, fordi Fredrik kom fra Gøteborg og opp til Tromsø får å besøke meg. Det er liksom det jeg går rundt å venter på hele tia. At han kommer hit eller at jeg drar dit. Venter på det fortsatt. Skal dit neste gang, mest sansyenlig. Gøteborg var gøy, jeg gleder meg til å dra tilbake dit. Mye mere å gjøre dær enn her. Uansett, jeg kan skrive litt om hva jeg bedrev sammen med Fredrik når han var her. Helt ærlig, mesteparten av tia så vi på TV. Men det er liksom noe med det.. Å bare ligge på soffan å se TV sammen. Men vi gjorde såklart andre ting og. Vi så Iron Sky på kino. Den var fenomenal. Og vi spiste pizza på Peppes. Vi gjør det vær gang. De har så god pizza. Vi var ikke bare inne og sånnt. Vi gikk faktisk ut å lagde en snø hule. Den så ut som et tilbakestående vesen. etter at vi satte lys i den. Vi så en masse filmer og, sånn hjemme hos meg, ikke på kino. Og jeg lagde mye mat. Hallparten faila. Siste dagen han var her ble han syk stakkars. Jeg prøvde mitt beste på å være en flink kjærste å passe på han. Er ikke så flink til sånnt, men gjorde mitt beste though. Nå har Fredrik dratt tilbake til Gøteborg. Så jeg får prøve å få tia til å gå fort til neste gang. Filmer vi så, som jeg husker: Woman in Black, Hot Fuzz, Back to the future 1-2&3, Iron Sky.. Vi så mere, men jeg husker ingenting akkurat nå.


Q: Hva har du gjort i det siste?  


Jeg er i Gøteborg~!

Jeg dro til Gøteborg på Søndagen. Det er så mye stress å reise. Jeg hater flyplasser ser du. Jeg blir kjempe nervøs og alt. Det er bare.. masse, masse stress. Uansett, denne gangen var det ikke så mye stress. Dro sammen med Vilde til flyplassen, og vi var der.. veldig tidlig. Nesten 2 timer for tidlig. Jeg maste meg til at vi skulle reise så tidlig.. fordi ja, jeg er nervøs når det kommer til flyplasser(som sakt). Vi hadde en ordlek og stuff, får å få tia til å gå. jup. Hun dro tidligere enn meg, siden hun skulle til Svalbard, og det flyet gikk 30 minutter tidligere enn mitt. Det var ganske greit. Gikk å satt meg med gaten og venta på flyet. Når jeg kom til Gardemoen ble det skikkerlig stress.. fordi jeg ikke fannt gaten min. Den var gjemt ned en lang glassgang. Ekstremt uplaktiskt. Umm.. jeg orker egentlig ikke skrive mere om flyplasser. Et ganske kjedelig tema egentlig. Jeg kom frem til Gøteborg rundt 5 og Fredrik venta på meg på flyplassen. Vi dro hjem til han å spiste tacos. Han har en kjempehyggelig familie. o Ao Det var sånn.. "woahhh", Jeg var super nervøs uten grunn. 
På Mandagen dro vi på Universeum. Det var et sånnt stort  bygg.. der de hadde trope jungel og dyr og.. stuff som det. Ei ape hoppa over hode mitt. Det var kjempe skummelt. D:Det var fortsatt veldig koselig da. Er alltids koselig når jeg er med Fredrik. Vi brukte land tid der, eller jeg tror det var lang tid værtfall.. Åsså dro vi hjem å spiste middag. Everything is cozy. Etter det har jeg egentlig ikke fått tatt så mange bilder. Har vært litt lat med det. Men på Tirsdagen var vi på kino og så "Devil inside". Den var dårlig. Så frem til å bli kjempe redd, men den var liksom.. kjedelig. A dissappointment. Man skvatt kun når ting plutselig hoppa frem i skjermen å skrek. Det er overbrukt. Den får en 2/10, in my opinion.I går fikk jeg  handla litt. Var inne på Si-Fi bokhandelen sikkert en time, endte opp med å kjøpe en tegneserie og en DVD. Må tilbake dit da. o Ao Skal handle nå senere i dag, når Fredrik er færdig på skolen. Now it's time for Skyrim~! Bye.

Jeg har handla.

I dag. Jup. Jeg som bor alene handler ikke ofte, med mindre det er mat eller tegneserier. Men i dag.. jup. Jeg kjøpte meg ei ny kåpe og noe småtteri. Det var litt gøy. Har ikke kjøpt nye klær på en god stund. Alle pengene mine har gått til mat, tegneserier og spill. Den gode gammle svarte kåpa mi gikk sund, så trengte ei ny ei. Det er ei rød kåpe jeg har sikkla etter kjempelenge, og nå har jeg den endelig! c: Åsså var det salg på stuff, så ja, jeg kjøpte stuff.
Nei, nå skal jeg manne meg opp litt med potetgull og tegneserier.


Pastaaaa.

Jeg spiser for mye pasta, tror jeg. eller vet. Har den til middag annenvær dag. Ikke at pasta er usundt, men jeg er litt lei det. I dag lagde jeg og Malin pasta med kylling kjøttdeig og tomatsaus. Eller Malin lagde, mens jeg rydda og tok oppvasken.Jeg er ikke så glad i å rydde. Oh, vi var også på butikken og prøvde klær. Hjalp Malin finne et antrekk, hun likte det kjempe godt. Uff, jeg har egentlig ikke tid til å skrive noe my nå, skal se på Sherlock. Så, god natt(etter Sherlock.)

Sup?


Skjørt, taco og nyfarget hår.

Heisann. Sitter å ser på Batman Forever akkurat nå. Den er på Viasat 4. Jeg har den på DVD en plass, men det er en stund siden jeg så den sist, så ser den nå. Har litt potetgull å saft. Det er perfekt. Eller har jeg faktisk hat en mere innholdsrik en vanlig. Dro til byen sammen med BIrgitte(Den nye romkammeraten min) rundt 2. Vi dro innom Fretex og fannt noe klær. Det er ikke sånn at jeg ikke har rå til å kjøpe nye klær, men det er utrolig hva man kan finne der. Det er alltids noe fint. Jeg har ikke noe problem med å bruke klær andre har brukt. Jeg vasker det jo. I dag fannt jeg et kjempe fint skjørt og et utrolig søtt parr med sko. Det ble sånn 100 kroner bare. Jeg er stor fornøyd med kjøpet. Kjøpte også hårfarge, farget håret mere jevnt og litt mørkere. Birgitte farget det for meg, tusen takk. c: Oh! Jeg hadde ekstremt lyst på taco, selv om jeg hadde det i forrige uke. Jeg elser taco. Ekstremt mye. Med intesiteten av 1000 soler. Så ja, vi lagde taco da vi kom hjem. Taco er fantastisk! Men nå skal jeg konsentrere meg om Batman. Snakkes. c:

Q: Hva synes dere om innkjøpet?
Q: Liker du taco?(lol ja, såklart du gjør.) 


GIF.

Jeg lærte meg egenlig hvordan man lager GIFs i dag. :D Har vært får lat til å i det hele tatt prøve tidligere, det var virkelig ikke vanskelig. Ja, ja. Det er da egentlig ikke så viktig, kommer ikke til å få bruk for så masse GIFs her uansett, det er mest for Tumblr og sånnt. Har egentlig ikke så mye annent å fortelle. Var på skolen i dag, gjorde ikke stort, kom hjem, spiste nudler og lærte meg GIF tingen. AKkurat nå sitter jeg å hører på musikk mens jeg blar igjenom dashboardet mitt på tumblr. Det er kos. Har også TVn på i bakgrunded. Multitasking. sfdsfdsf-Jeg har filmandmeldelser å skrive. Jeg burde virkelig starte snart.. Men ikke nå. Etterpå.. Er sluten igjenn nå, så tror jeg skal lage mat snart. :/

<br/><a href="http://oi44.tinypic.com/24e6n93.jpg" target="_blank">View Raw Image</a>


Mat.

Heisann. Jeg lagde middag i dag til meg selv og den nye romkammeraten min. Jeg synes jeg var flink. Det var pasta med en kjempe god saus og strimlet svinekjøtt. Syntes det var kjempe godt. Uansett. I dag har jeg ikke gjort stort. Rydda og vaska klær, venter på ennda en vaskemaskin som snart er ferdig nå. Har ikke mere plass til å henge opp klærne mine, fordi tørkeskapet og kles-stativet er fullt allerede. Sånn går det når man er uten vaskemaskin i 2-3 uker. Ja, ja. I går ble bliettene til Gøteborg bestilt, som betyr at 4-11 Mars skal jeg ned til å være med værdens beste kjærste. = u = Gleder meg kjempe masse. Det er liksom en så stor by. Jeg er ikke vandt med store byer. Ja ja, jeg gleder meg værtfall kjempe masse. Sitter å hører på Pirates of the Caribbean OSTs akkurat nå, fikk utrolig lyst til å se en av filmene. Tror jeg skal gjøre det nå faktisk. Ha det. c:
<br/><a href="http://oi44.tinypic.com/kbxxy.jpg" target="_blank">View Raw Image</a><br/><a href="http://oi44.tinypic.com/2mcytzd.jpg" target="_blank">View Raw Image</a>
Q: Lagd noe god mat i det siste?
Q: Liker du Pirates of the Caribbean? 


Ny TV og pizza.

I dag har vært travel. Måtte stå opp tidlig etter en søvnløs natt, for å passe søsknene mine mens mamma og pappa dro å kjøpte meg TV. Nå har jeg en passe stor helt ny Samsung TV i stua mi~! Jeg liker store nye TV'er. Jeg elsker de faktisk. FIkk ikke bare TV i dag though. Har vært å handla med foreldrene mine i nesten hele dag. Har fått klær, bokstøtter, noe greier til mobilen, lys, skåler, glass og andre småting + at jeg får flybiletter i morgen. Det er som julaften på nytt. Har fått en del litt spesiellt undertøy(kremt) og + at jeg selv kjøpte ennda en kjole. Helt svart enkel en. Jeg liker den kjempe godt. :D Det var litt stress og, mye frem og tilbake. Ble litt bilsyk fordi pappa insisterte på å kjøre rundt hele øya uten grunn. Da jeg eldelig kom tilbake til leiligheten dro mamma og pappa hjem igjenn og Vilde kom ned hit. Vi dro ut en tur på Grom fulgt av Peppe's pizza. Deilig pizza med oreo dessert. Jeg elsker oreo og pizza. Nå skal vi se film snart, så snart jeg har rydda.
Q: Kjøpt noe i det siste?


Well that was unexpected.

I natt så jeg Guilty of Romance sammen med Carina. En Japansk krim horror film. Det var.. spesiell. Ikke dårlig, men spesiell. Den var kke som jeg trodde den kom til å være i det hele tatt. Men som sagt, den var ikke drålig. Det skjedde liksom noe hele tiden, så det ble aldri kjedelig. Skal jeg være helt ærlig, må jeg si at jeg ikke helt forsto plottet. Meningen bak plottet er mere riktig. Men fortsatt spenndede. Det var ekstremt mange sex sener. Ekstremt mange.Hele tiden. Masse, masse, masse sex. En ting jeg heller ikke skjønner er hvorfor den kommer under kategorien horror. Det var ikke mye horror. Det var et lik delt opp i biter, blandet inn med en dukke, men det var så.. horror.. som det ble. Filmen var ellers ganske intresang. Jeg anbefaler de som liker spesielle, spenndende filmer fyllt med sex,. å se den. Jup.
I dag så jeg den siste filmen jeg hadde å se med Carina. Scabbard Samurai. Den var genial. Jeg lo, og beggynte nesten å gråte. Nesten. Det tror jeg er favoritt filmen av de jeg har sett på TIFF. Den handlet om en samurai uten sværd som hadde 30 dager på seg til å få en prins til å smile. Den var kjempe morsom, søt og trist. Vi kom hjem sent i går, siden filmen var færdig rundt 3-4 tia i natt.. og når vi endelig var hjemme, var vi ikke trøtte, så vi satt oppe til 6 tror jeg. Var død trøtt i dag tidlig. Nå deriomt, er jeg ikke trøtt. Såklart er jeg ikke trøtt nå. Mamma og pappa kommer på besøk i dag og, de er her vært øyeblikk sammen med søsknene mine. Har ikke fått rydda leiligheten ordentlig ennda. Ser ikke rotete ut, men uansett. De er pirkete. D:
Q: Noen filmen å anbefale?


Ingen briller.

Jeg klarte å miste det ene glasset til brillene mine i går. Har ikke peiling på hvor det ble av. Infattninga var knekkt, så det måtte jo skje. Venter på nye briller fra Italia nå. Bestillte de 2. Januar, de burde være her snart. Ser alt så utrolig uklart uten brillene mine. Kan heller ikke bruke linsene jeg har, er så uvandt med linser. Skal prøve igjenn senere med de. Det er TIFF nå, Tromsø ..i(vet ikke hva I'en er for).. Film Festival, og jeg må se en haug med filmer, men har bare fått sett en, fordi jeg forsov meg i går, og i dag fikk jeg så vondt i hode etter den første filmen jeg så, så kunne ikke se nummer to. Det går en film i natt jeg skal se, Japansk drama ting tror jeg. Men uansett, kan snakke om hva.. skrive om hva jeg har gjort de siste dagene kanskje, ikke at det er så intresant, men uansett. I går var jeg med Carina, siden vi skal se diverse filmer sammen. Jeg dro henne med meg til Jekta, fordi jeg måtte innom elkjøp får å se etter TV og micro til leiligheten. Fannt begge, men kjøpte bare microen, skal kjøpe TVn i dag eller i morgen. I tilegg til micro kjøpte jeg litt nytt undertøy. Er egentlig ikke færdig med å kjøpe undertøy, trenger flere BH-er. D: Men ja, det er usakelig. Carina ble med meg hjem, og vi spiste taco. Jeg elsker taco. Jeg elsker det intenst masse. Det var planlakt at vi skulle se Scott Pilgrim, men istede for så vi SNL episoden med Daniel Radcliffe. Den er fantastisk morsom. Etter at Carina dro, ble jeg med Vilde, og vi satt å drakk smoothie til over midnatt. Den var kjempe god. Skogs bær og banan tror jeg det var. Det var uansett kjempe godt. Det var vell egentlig det meste. Er ikke noe flink å skrive på Norsk sånn foresten. Ja.Q: Hva har du gjort i dag?


Jeg har på meg kjole. D:

Jeg har det. Jeg hater kjoler, men har bestemt meg får å prøve noe nytt. Har kjøpt en del sommer kjoler som jeg skal bruke som værdags kjoler. Ikke vær eneste dag. Kommer ikke til å folate mine fantastiske vakkre t-skjorter helt sånn. Men sånn.. av og til når jeg føler meg ekstemt jentete. Kjoler er søte, jeg har bare ikke sett for meg, megselv i en.Men uansett. Jeg har ikke sovet siden natt til Søndag. Og i dag tidlig dro jeg til skolen dau trøtt, bare for å finne ut at jeg ikke egentlig skulle være på skolen. Det var grusomt. Gikk hjem å fikk tatt en lur før jeg hadde visning i leiligheten. Akkurat nå sitter jeg å leser Deadpool mens jeg spiser cookies og drikker oboy fra værdens kuleste kopp. Ellers er det ikke mye nytt. Planlegger å besøke kjæsten i Gøteborg i Mars, gleder meg kjempe mye.  Håper det er varmt dær. Oh! Skal dra å kjøpe TV i morgen kanskje, trenger en ny en + at jeg har bestillt en PS2. Men ja, ellers enn det er det ikke noe særlig å melde.
Q: Like my dress? o Ao
Q: Hva skjer?  


Jeg kan endelig spille SWTOR igjenn.

Brukern min ble låst fordi jeg gav feil svar på sikkerhets spørsmålet for mange ganger, og siden kontoret deres var i utlandet, kunne jeg ikke ringe å be de om og åpne den igjenn. Har vært uten den i snart en månde. Men i dag fortalte jeg Rowan om det, og siden han bor i UK, så ringte han for meg å fikk åpna kontoen igjenn. Jeg er overlykkelig. Jeg må betale for 2 nye månder though, og jeg har ikke budgett til det akkurat nå. Kanskje neste uke. Spiller som bounty hunter og Jedi kight. Fikk bare spillt rundt en uke før jeg klarte å få brukern min låst. Var nær på å kjøpe ennda et spill. Nå slipper jeg det, takket være Rowan. Ellers har jeg gjort lite i dag, rydda litt i hyllene her og tatt oppvasken. Livet mitt er virkelig ikke noe å blogge om, tror jeg bare skal hoppe over til spille rewvies.. og kanskje film/serier.


Se hvem jeg fortsatt har~


If your life had a face, I would punch it.

La oss snakke om noe som ikke er gøy. Dårlige rom kammerater. Jeg har akkurat blitt kvitt en. Kanskje dere lurer på hva jeg ser på som en dårlig rom kammerat. Jo, det skal jeg fortelle dere.

De siste hallåret har jeg bodd sammen med en person som ikke skal nevnes med navn, i en passe stor leilighet. I starten var alt helt ok. Det var ganske så spennende, men det tok ikke lang tid før alt gikk til helvete. Rom kammeraten min visste tydeligvis ikke hvordan man skulle oppføre seg når man bor sammen med en annen. Derfor var det altså ok, i hennes mening, å la oppvasken sin stå å muggle, aldri vaske klær, gulv, rydde, støvsuge.. I det hele tatt gjøre noe får å få det rent og ryddig. I begynnelsen gjorde jeg all oppvasken og all annen vasking. Men så klart tok det ikke mere enn 2-3 månder før jeg sprakk. Det var rett å slett ekkelt. Alt for ekkelt. Og jeg var så jævelig lei av å gå rundt i rotet til min rom kammerat, vakse opp etter henne.. og kjenne lukta. Ja, lukta. Det lukta alltids når man gikk fordi rommet hennes, spesiellt. Ikke at jeg hadde noe med hva hun hadde/gjorde på rommet sitt. Det kunne jeg ikke brydd meg om. Men  når det går utover kjøkkenet, stua og resten av leiligheten, så blir det alt for mye. Så, etter månder med råtten oppvask, skittene kasseroller på komfyren og alt mulig ekkelt rot over alt, sprakk jeg, og kallte persononen som var min rom kammerat ekkel. Så nå har hun, eller holler på, å flytte ut. Det er fantastisk. Jeg slipper endelig det ekkle kvinnemennesket som ikke eier folkeskikk, vett eller ordens sans. Endelig. Får fårhåpentlivis en ny rom kammerat snart, som er ryddigere av seg.

Folkens, dagen dere flytter ut, pass på hvem du flytter inn med. Og visst vennene dine sier at personen er det værste menneske noen sinne, hør på de.


Ingenting. D:

Jeg har ikke gjort noen ting i dag. Seriøst. Jeg sov til rundt 2, sto opp, spiste litt og gikk ned å la meg igjenn. Det er vanligvis det jeg gjør i jula. Det er jo ikke snø ute heller, fordi den regna bort. Det er også full strom, så kanke gå bort å besøke bestemor. Har jo gjort noe i dag da. Spillt litt Skyward Sword, sett 2 filmer og spist middag. Hadde veldig lyst til å gå ut å teste den nye linsa mi, men nei, ikke i denne stormen. Men nå starter Philospher's stone. Bye.
Jeg hater jula.

Den er roping, stress, kralingling og bare bullshit. Nå er pakkene åpna og det er endelig over. Skal spille til jeg sovner nå. Er så lei av å være her. Vil hjem til leiligheten. Fikk nesten bare sugene gaver. Fikk ei linse til kameraet mitt og noen småting fra venner jeg likte, men resten var lys å stygge sengesett. Jeg fikke ikke noe mye gaver heller, men det er jo fordi jeg har blitt så stor. Jeg vil ha leker, jeg ønska meg lego sett, men fikk stygge sengesett. Brødrene mine fikk gitarer og alt mulig rart.. + nye mobiler. De er så små, de trenger da ikke mobiler. D8 Ikke at jeg trenger en ny, men uansett. Skal tilbringe de neste 2 dagene sammen med mine 2 beste venner; Video spill og PC.

Marry effin Christmas. 


Jeg hater kjoler.

Med intensiteten av 1000 soler. Men ja, forelderne mine blir sure visst jeg har på meg ei T-skjorte og en shorts i morgen, så har da funnet frem 2 kjoler. IKke det at jeg like noen av de. Ser sikkert helt flotte ut, bare ikke på meg. Jeg er virkelig ikke en kjole person. I det hele tatt. Jeg fåretrekker t-skjorter.Jeg kunne ha hatt en sløyfe eller et slips til T-skjorta, men neeeeida, såklart ikke.. De forventer at jeg går i kjole. JEG LIKER IKKE KJOLER. Jeg er ikke jentete nok for kjoler. Meh, får bruke en av de da. Har en lang svart og en kort en, som er litt søt. Men som sagt, jeg liker ikke å gå i kjoler. Skjørt er faktisk ok, men nå har jeg kun pakka ned shortser og t-skjorter.. Og et skjørt, men ingen fine skjorter eller noe som går med skjørtet.Ja, ja.. Får se til å velge en av kjolene. Helt ærlig, jeg skulle ønske vi kunne gjøre som folk i UK og USA, ha på oss koselig jule genesre. Det er så mye mere behagelig, og koseligere. Mye bedre enn å gå stivpyntet omkring hjemme. Oh well.
  
Q: Hvilken kjole burde jeg bruke?
Q: Hva skal du ha på deg i morgen? 


Morn.

Sorry for at jeg ikke har blogga noe særlig. Har ikke så mye å skrive om, som nevnt tidligere + at det har vært litt mye stress å masse ting å gjøre. Har vaska og rydda de siste 3 dagene nå. Endelig færdig. Allt som igjennstår er skape på rommet mitt. Har vaska ALLE klærne mine igjenn, bare sånn at det skal være helt perfect. Skal starte å brette litt senere, men akkurat nå skal jeg se på Scott Pilgrim agsint the World og kose meg med yoghurt og kakao.Oh, det minner meg på at Malin var her i Torsdagen å lagde mat for meg. Jeg setter veldig stor pris på det, fordi jeg savner virkelig å spise skikkerlig middag. Hun lagde pasta og kyllingkjøttdeig i den ekstremt god saus. Det var fantastisk å spise skikkerlig man igjenn. Varm middag er littl for skjeldent for meg. Lever liksom mest på brød og nudler. Nudler er jo varmt, men ikke skikkerlig middag. Takk Malin~!


Q:Ossen går det?


Skole.

Uff, sitter på skolen nå. Har ikke noe særlig å gjøre, så sitter å spiller Majora's Mask på PJ64. Sorry for at jeg ikke blogga noe i går btw, var opptatt med spilling og litt sånnt. I dag skal jeg å spille, sånn at jeg blir helt færdig med spillet. Har bare et parr kapittler igjenn. Jeg har hørt at den siste bossen er helt jævelig, gleder meg noe grusomt. Skal bli færdig, nå i dag. Grunnen til at jeg ikke ble færdig i går var fordi jeg brukte litt for mye tid på å prøve å få vett inni hode på noen. Which failed. Har å diskutert andre ting som tok en god del tid. Men jeg har virkelig ikke mye igjenn nå. Siste delen. Siste flammen. I AM EXCITED. Ellers så skjer det ingenting i livet mitt akkurat nå. Venter bare på juleferein. Eller vent, jeg skal hjem til Evenskjer i helga. Skal være med Anne-Merethe, Fredrik og Mathias. Kanskje jeg hjelper de med Skyward Sword, med mindre de har klart det ut til da. Vi får se. Skal huske å blogge om det, så det kanskje blir litt spennende å lese bloggen min. Jeg har jo egentlig ikke noe å blogge om. Jeg gjør jo ikke annent enn å være på skolen og spille. Det er liksom repitisjon vær eneste dag. Såklart, jeg kan ta bilder av en masse ting å skrive om det, men helt ærlig, det orker jeg ikke. Det er ekstremt meningsløst. Nei, tror jeg skal tumble' litt og høre på Nick Pitera. Snakkes.
Mannen er fantastisk.


Kanskje jeg skal rydde litt?

Har brukt hele dagen på å spille Skyward Sword. Tror jeg skal rydde nå, og ta en dusj etterpå. Finne frem klær til i morgen osv. Men skal spise noe først + at jeg koser meg litt. Sitter på soffaen i et teppe med en varm kopp kakao(most awesome mug ever btw), og spiller, delvis. Har tatt en pause nå, så spiller ikke akkurat. Skal fortsette snart.. etter å ha rydda little granne.

Nå, mens jeg har skrevert dette innlegget har jeg faktisk tatt meg tid til å rydde rommet mitt. Eller, deler av det. Lar skapet være. Det er ikke vist å rydde opp klær og brette de, når de vil være over alle hauger igjenn om noen timer. Fikk rydda pult/skatollet vedsiden av senga mi. Har hele tia blar og tegneserier over allt, men fant en kurv jeg kunne ha det i nå. Ser litt mere ryddig ut. Eller så har jeg ikke så alt for mye å si. Skal fortsette å spille mens jeg venter på at vannet til nudlene mine koker. Snakkes. c: 

Q: Hva har du gjort i dag?


Jeg har faktisk handla julegaver.

Eller, kinda værtfall. Har kjøpt julegaver til en person. Har kjøpt 2 julegaver til en person. Er ennda ikke færdig med gavene der. Skal handle mere neste uke. Har ikke så mange jeg skal kjøpe julegaver til utenom. 3-4 stykker bare. Jeg er forfærdelig når det kommer til å finne gaver though. Synes synd i alle som får gaver hos meg. På andre tanker. Kristin er her. Hun kom i går. Vi var i byen en god stund i dag, og akkurat nå spiller vi(jeg) Skyward Sword. Vi har vært overalt, nesten, i byen i dag. Eller, egentlig ikke. Vi var på Nerdstanda og Jekta.. Også på det dære store senteret vedsiden av Jekta, på lekebutikken der.  Jeg elsker lekebuttikker. Spesiellt de store man kan gå omkring i evigheter. Det er fantastisk. Skal tilbake dit å handle flere julegaver senere. Ogogogog, Skyward Sword er over allt! Jeg liker sånnt jeg. Når man ser det overalt hvor de selger spill. Det er fantastisk.  Ja, tror jeg skal fortsette å spille Skyward Sword nå jeg. Snakkers. c:


Q: Hva har du gjort i dag?


UGGs er ekstremt stygt.

Jeg hater UGGs. Hvordan kan noen faktisk ønske å gå i det? Det er som.. tøffler. Det ser ut som om man har elefant føtter. Siden jeg har skada foten, kan jeg ikke bruke bootsene mine. Jeg elsker boots. Alle slaks boots. Fikk 2 parr nye forrige helg. Vakkre boots. Pappa kjøpte meg 2 parr. Han var sånn "Du får dette parret + et til, men prøv å finn noe billig." Det billige var skinn boots til 1600. Oh daddy, you so silly. Uansett. Jeg ellllllsker boots. Boots er pene å se på. De fleste boots er værtfall pene å se på. Jeg vil ha flere. Men nei, ikke nå. Siden tåa mi er ødelakt må jeg bruke sko som ikke gir press mot foten. Derfor bruker jeg romkammeraten min sine heselige UGGs. De er ekkle å se på.. og ekkle å bruke. Jeg håper virkerlig at jeg kan bruke mine egene sko igjenn så fort som mulig. Over helga helst. I helga helst.

Now this is the shoes I prefere wearing.

Q: Hvilke sko liker du?


Jeg er sulten.

Og har ikke egentlig tid til å skrive her. Har mye å gjøre til i morgen. Jeg som hadde planlagt dagen min så perfect, men nå blir alt dytta frem. Skal sitte på skolen etter jeg er færdig, slik at jeg kan skrive de 2 stilene mine. Akkurat nå jobber jeg med en flyer. Forsåv meg i dag i tillegg. Kinda med vilje, siden jeg ikke fikk sove i natt. Var stuptrøtt. Rakk ikke spise frokost, å glemmte å ta med lunch penger. Har skikkerlig lyst på ordentlig middag i dag. Lage kjøttboller og spagetti eller noe, men har ikke tid, må spille Skyward Sword. Det ble stress i går, fordi jeg kom sent hjem, og plutselig var klokka elve, så gikk å la meg. Ikke at jeg fikk sove da men. Prøvde værtfall. Nå er jeg skrubbsulten. Jeg vil ha kjøttboller. Kjøttboller, oboy og Skyward Sword. Men nei, jeg blir mest sansynelig sittened på skolen til klokka 7 får å gjøre lekser, derretter dra hjem, lage nudler å så spille Skward Sword til rundt 11. Jeg skulle ha vært færdig med spillet allerede, men har ikke tid. Er ikke mye igjenn nå tho. Oh snap. Kommer på at jeg må vakse klær og. JEG SAVNER Å HA NOEN SOM KAN VASKE KLÆR FOR MEG. 8I

 


Tror jeg burde kjøpe mer mat.

Alt på den hylla er det jeg har igjenn i kjøleskapet. Jeg liker ikke engang leverpostei, men mamma og pappa kjøpte meg en haug når de var på besøk her. Eneste jeg spier på brødskiva er brunost, dansk salami eller svolvær postei. Har og en hel boks skinke, men det spiser jeg ikke, så tror jeg bare kaster den. Det er ikke det at jeg er tom for mat. Har masse mat. En fryser full + masse nudler, supper og annen fortlaga tørrmat. Har og noe hermetikk. Men jeg vil liksom ha noe jeg ikke trenger å koke. Frukt. Jeg trenger fruk. Frukt og melk. -notere ned- Skal ta meg en tur på butikken etterpå. Eller kanskje ikke. Klarte å ødelegge tåa mi i ste på skolen. Den ble klemmt mellom en stol. Negeln datt av og den er blå. Ikke delikat. Gjør vondt å gå. Meh. Burde åsså rydde. Er ganske så rotete her. Har sotte å spillt Skyward Sword i ett strekk nesten. Er snart færdig. Skal skrive et langt innlegg om det til helga, sånn at dere får vite hva jeg synes. Og jeg advarer dere, det blir langt. Langt. Kan på forhånd si at det ikke er så mye negativt å vente. Er faktisk veldig fornøyd med spillet så langt. 
Jupp. Jeg savner litt å bo hjemme der kjøleskapet alltids er fullt. Men jeg liker meg bedre alene. Det er jo ikke sånn at jeg sluter. Spiser mye god mat jeg. Men ja, jeg savner fullt kjøleskap, selv om jeg ikke spiser mye.
Now, before I leave, take a look at this beauty.


Q: Spillt Skyward Sword?
Q: Bor du alene? 


Jeg kjeder meg.

Sitter på skolen at the moment. Er ikke færdig før 4. Sånn egetnlig skal jeg jobbe med en avis oppgave, men jeg er ikke motivert i det hele tatt. Jeg trenger da ikke journulastikk. Jeg skal ikke jobbe innenfor en avis eller blad. Jeg skal bli arkiolog! Ja, hvorfor går jeg på media da? Jeg vet ikke helt. Jeg tror jeg skal ta studiespesialisering til neste år. Media og kommunikasjon er noe piss. Jeg vil hjem å spille Skyward Sword. Nå. Er nesten færdig, men fikk ikke spillt noe i går fordi jeg måtte se Twilight. Ew. Den var jævelig. Helt jævelig å SYK film. Fy faen.  Han åt den fuckings babyen ut av magen hennes. Fy faen hvem er det som har så fette syk fantasi? Forfrattern burde bli innlagt.Uansett. Vil ikke snakke mere om det, det er for forstyrrende.Jeg er ekstremt kjedsom atm. Tar bilder av alt jeg har i veska. HERE, HAVE A PICTURE OF MY PHONE.  Jeg sa at jeg ikke hadde noe intresant å blogge om.


Skal bruke denne bloggen igjenn.

Ja, jeg liker navnet mye bedre enn det nye jeg kom opp med. Ble akkurat ferdig med å slette vært eneste inlegg på denne bloggen. Det tok en stund. Hadde rund 500 inlegg. Fikk sletta 30 og 30.. elelr var det 31? Uansett. Skal starte å blogge igjenn nå for fullt. Jeg lover. Ikke at the blir noe intresant å lese om. Selv om jeg har flytta til en by, bor alene og går på en ny skole, har jeg absolutt ingenting å gjøre. Jeg har 3 venner jeg kan henge med. 3. Og ja, jeg henger egentlig ikke så veldig med de. Sitter mest hjemme å spille. Så ja, det blir en god del inlegg om spilling.  Ikke at det er nytt. Kan hende at jeg blogger om filmer, serier og sånnt, og. Men ja, mye sosiale 'hendelser' blir det ikke mye av. En skjelden gang nå og da. Dere kan heller requeste ting som.. Spill/serie/film/tegneserie/anime andmeldelser eller noe sånnt. 

Skal værtfall prøve å blogge så godt jeg kan, og så intresant det er mulig å få livet mitt. Jeg høres depprisiv ut, jeg vet. Men skulle faktisk ønske jeg hadde et sosialt liv atm. D:

Hvist det er noe du lurer på, bare spørr. c:


hits