Ingenting. D:

Jeg har ikke gjort noen ting i dag. Seriøst. Jeg sov til rundt 2, sto opp, spiste litt og gikk ned å la meg igjenn. Det er vanligvis det jeg gjør i jula. Det er jo ikke snø ute heller, fordi den regna bort. Det er også full strom, så kanke gå bort å besøke bestemor. Har jo gjort noe i dag da. Spillt litt Skyward Sword, sett 2 filmer og spist middag. Hadde veldig lyst til å gå ut å teste den nye linsa mi, men nei, ikke i denne stormen. Men nå starter Philospher's stone. Bye.
Riley on Marketing.

I just feel like sharing this here.

My kid will be like this.


Jeg hater jula.

Den er roping, stress, kralingling og bare bullshit. Nå er pakkene åpna og det er endelig over. Skal spille til jeg sovner nå. Er så lei av å være her. Vil hjem til leiligheten. Fikk nesten bare sugene gaver. Fikk ei linse til kameraet mitt og noen småting fra venner jeg likte, men resten var lys å stygge sengesett. Jeg fikke ikke noe mye gaver heller, men det er jo fordi jeg har blitt så stor. Jeg vil ha leker, jeg ønska meg lego sett, men fikk stygge sengesett. Brødrene mine fikk gitarer og alt mulig rart.. + nye mobiler. De er så små, de trenger da ikke mobiler. D8 Ikke at jeg trenger en ny, men uansett. Skal tilbringe de neste 2 dagene sammen med mine 2 beste venner; Video spill og PC.

Marry effin Christmas. 


Jeg hater kjoler.

Med intensiteten av 1000 soler. Men ja, forelderne mine blir sure visst jeg har på meg ei T-skjorte og en shorts i morgen, så har da funnet frem 2 kjoler. IKke det at jeg like noen av de. Ser sikkert helt flotte ut, bare ikke på meg. Jeg er virkelig ikke en kjole person. I det hele tatt. Jeg fåretrekker t-skjorter.Jeg kunne ha hatt en sløyfe eller et slips til T-skjorta, men neeeeida, såklart ikke.. De forventer at jeg går i kjole. JEG LIKER IKKE KJOLER. Jeg er ikke jentete nok for kjoler. Meh, får bruke en av de da. Har en lang svart og en kort en, som er litt søt. Men som sagt, jeg liker ikke å gå i kjoler. Skjørt er faktisk ok, men nå har jeg kun pakka ned shortser og t-skjorter.. Og et skjørt, men ingen fine skjorter eller noe som går med skjørtet.Ja, ja.. Får se til å velge en av kjolene. Helt ærlig, jeg skulle ønske vi kunne gjøre som folk i UK og USA, ha på oss koselig jule genesre. Det er så mye mere behagelig, og koseligere. Mye bedre enn å gå stivpyntet omkring hjemme. Oh well.
  
Q: Hvilken kjole burde jeg bruke?
Q: Hva skal du ha på deg i morgen? 


Morn.

Sorry for at jeg ikke har blogga noe særlig. Har ikke så mye å skrive om, som nevnt tidligere + at det har vært litt mye stress å masse ting å gjøre. Har vaska og rydda de siste 3 dagene nå. Endelig færdig. Allt som igjennstår er skape på rommet mitt. Har vaska ALLE klærne mine igjenn, bare sånn at det skal være helt perfect. Skal starte å brette litt senere, men akkurat nå skal jeg se på Scott Pilgrim agsint the World og kose meg med yoghurt og kakao.Oh, det minner meg på at Malin var her i Torsdagen å lagde mat for meg. Jeg setter veldig stor pris på det, fordi jeg savner virkelig å spise skikkerlig middag. Hun lagde pasta og kyllingkjøttdeig i den ekstremt god saus. Det var fantastisk å spise skikkerlig man igjenn. Varm middag er littl for skjeldent for meg. Lever liksom mest på brød og nudler. Nudler er jo varmt, men ikke skikkerlig middag. Takk Malin~!


Q:Ossen går det?


hits