Skole.

Uff, sitter på skolen nå. Har ikke noe særlig å gjøre, så sitter å spiller Majora's Mask på PJ64. Sorry for at jeg ikke blogga noe i går btw, var opptatt med spilling og litt sånnt. I dag skal jeg å spille, sånn at jeg blir helt færdig med spillet. Har bare et parr kapittler igjenn. Jeg har hørt at den siste bossen er helt jævelig, gleder meg noe grusomt. Skal bli færdig, nå i dag. Grunnen til at jeg ikke ble færdig i går var fordi jeg brukte litt for mye tid på å prøve å få vett inni hode på noen. Which failed. Har å diskutert andre ting som tok en god del tid. Men jeg har virkelig ikke mye igjenn nå. Siste delen. Siste flammen. I AM EXCITED. Ellers så skjer det ingenting i livet mitt akkurat nå. Venter bare på juleferein. Eller vent, jeg skal hjem til Evenskjer i helga. Skal være med Anne-Merethe, Fredrik og Mathias. Kanskje jeg hjelper de med Skyward Sword, med mindre de har klart det ut til da. Vi får se. Skal huske å blogge om det, så det kanskje blir litt spennende å lese bloggen min. Jeg har jo egentlig ikke noe å blogge om. Jeg gjør jo ikke annent enn å være på skolen og spille. Det er liksom repitisjon vær eneste dag. Såklart, jeg kan ta bilder av en masse ting å skrive om det, men helt ærlig, det orker jeg ikke. Det er ekstremt meningsløst. Nei, tror jeg skal tumble' litt og høre på Nick Pitera. Snakkes.
Mannen er fantastisk.


The last part of Skyward Sword.

Jeg skal nå til å starte på den siste delen av Skyward Sword. Den siste delen. De siste kapittlene. Jeg vil bare si at spillet faktisk har vært helt fantastisk frem til nå. Såklart, det har vært deler jeg har misslikt, men jo, det var/er mye bedre en forventa. Jeg gleder meg til å finne ut hvordan det ender. Spillet har satt opp en haug med spørsmål som jeg klør etter å få svar på. Det har og så forklart så mye av spørsmål andre spill har gitt meg. Skyward Sword var virkelig værdt å vente neste 4 år på. Jeg skal ikke si så mye mere, skal spare det til innlegget jeg skal skrive etter at jeg har klart det ut. 
Ønsk meg lykke til. I morgen vil det være færdig. 


Kanskje jeg skal rydde litt?

Har brukt hele dagen på å spille Skyward Sword. Tror jeg skal rydde nå, og ta en dusj etterpå. Finne frem klær til i morgen osv. Men skal spise noe først + at jeg koser meg litt. Sitter på soffaen i et teppe med en varm kopp kakao(most awesome mug ever btw), og spiller, delvis. Har tatt en pause nå, så spiller ikke akkurat. Skal fortsette snart.. etter å ha rydda little granne.

Nå, mens jeg har skrevert dette innlegget har jeg faktisk tatt meg tid til å rydde rommet mitt. Eller, deler av det. Lar skapet være. Det er ikke vist å rydde opp klær og brette de, når de vil være over alle hauger igjenn om noen timer. Fikk rydda pult/skatollet vedsiden av senga mi. Har hele tia blar og tegneserier over allt, men fant en kurv jeg kunne ha det i nå. Ser litt mere ryddig ut. Eller så har jeg ikke så alt for mye å si. Skal fortsette å spille mens jeg venter på at vannet til nudlene mine koker. Snakkes. c: 

Q: Hva har du gjort i dag?


Jeg har faktisk handla julegaver.

Eller, kinda værtfall. Har kjøpt julegaver til en person. Har kjøpt 2 julegaver til en person. Er ennda ikke færdig med gavene der. Skal handle mere neste uke. Har ikke så mange jeg skal kjøpe julegaver til utenom. 3-4 stykker bare. Jeg er forfærdelig når det kommer til å finne gaver though. Synes synd i alle som får gaver hos meg. På andre tanker. Kristin er her. Hun kom i går. Vi var i byen en god stund i dag, og akkurat nå spiller vi(jeg) Skyward Sword. Vi har vært overalt, nesten, i byen i dag. Eller, egentlig ikke. Vi var på Nerdstanda og Jekta.. Også på det dære store senteret vedsiden av Jekta, på lekebutikken der.  Jeg elsker lekebuttikker. Spesiellt de store man kan gå omkring i evigheter. Det er fantastisk. Skal tilbake dit å handle flere julegaver senere. Ogogogog, Skyward Sword er over allt! Jeg liker sånnt jeg. Når man ser det overalt hvor de selger spill. Det er fantastisk.  Ja, tror jeg skal fortsette å spille Skyward Sword nå jeg. Snakkers. c:


Q: Hva har du gjort i dag?


UGGs er ekstremt stygt.

Jeg hater UGGs. Hvordan kan noen faktisk ønske å gå i det? Det er som.. tøffler. Det ser ut som om man har elefant føtter. Siden jeg har skada foten, kan jeg ikke bruke bootsene mine. Jeg elsker boots. Alle slaks boots. Fikk 2 parr nye forrige helg. Vakkre boots. Pappa kjøpte meg 2 parr. Han var sånn "Du får dette parret + et til, men prøv å finn noe billig." Det billige var skinn boots til 1600. Oh daddy, you so silly. Uansett. Jeg ellllllsker boots. Boots er pene å se på. De fleste boots er værtfall pene å se på. Jeg vil ha flere. Men nei, ikke nå. Siden tåa mi er ødelakt må jeg bruke sko som ikke gir press mot foten. Derfor bruker jeg romkammeraten min sine heselige UGGs. De er ekkle å se på.. og ekkle å bruke. Jeg håper virkerlig at jeg kan bruke mine egene sko igjenn så fort som mulig. Over helga helst. I helga helst.

Now this is the shoes I prefere wearing.

Q: Hvilke sko liker du?


Jeg er sulten.

Og har ikke egentlig tid til å skrive her. Har mye å gjøre til i morgen. Jeg som hadde planlagt dagen min så perfect, men nå blir alt dytta frem. Skal sitte på skolen etter jeg er færdig, slik at jeg kan skrive de 2 stilene mine. Akkurat nå jobber jeg med en flyer. Forsåv meg i dag i tillegg. Kinda med vilje, siden jeg ikke fikk sove i natt. Var stuptrøtt. Rakk ikke spise frokost, å glemmte å ta med lunch penger. Har skikkerlig lyst på ordentlig middag i dag. Lage kjøttboller og spagetti eller noe, men har ikke tid, må spille Skyward Sword. Det ble stress i går, fordi jeg kom sent hjem, og plutselig var klokka elve, så gikk å la meg. Ikke at jeg fikk sove da men. Prøvde værtfall. Nå er jeg skrubbsulten. Jeg vil ha kjøttboller. Kjøttboller, oboy og Skyward Sword. Men nei, jeg blir mest sansynelig sittened på skolen til klokka 7 får å gjøre lekser, derretter dra hjem, lage nudler å så spille Skward Sword til rundt 11. Jeg skulle ha vært færdig med spillet allerede, men har ikke tid. Er ikke mye igjenn nå tho. Oh snap. Kommer på at jeg må vakse klær og. JEG SAVNER Å HA NOEN SOM KAN VASKE KLÆR FOR MEG. 8I

 


Tror jeg burde kjøpe mer mat.

Alt på den hylla er det jeg har igjenn i kjøleskapet. Jeg liker ikke engang leverpostei, men mamma og pappa kjøpte meg en haug når de var på besøk her. Eneste jeg spier på brødskiva er brunost, dansk salami eller svolvær postei. Har og en hel boks skinke, men det spiser jeg ikke, så tror jeg bare kaster den. Det er ikke det at jeg er tom for mat. Har masse mat. En fryser full + masse nudler, supper og annen fortlaga tørrmat. Har og noe hermetikk. Men jeg vil liksom ha noe jeg ikke trenger å koke. Frukt. Jeg trenger fruk. Frukt og melk. -notere ned- Skal ta meg en tur på butikken etterpå. Eller kanskje ikke. Klarte å ødelegge tåa mi i ste på skolen. Den ble klemmt mellom en stol. Negeln datt av og den er blå. Ikke delikat. Gjør vondt å gå. Meh. Burde åsså rydde. Er ganske så rotete her. Har sotte å spillt Skyward Sword i ett strekk nesten. Er snart færdig. Skal skrive et langt innlegg om det til helga, sånn at dere får vite hva jeg synes. Og jeg advarer dere, det blir langt. Langt. Kan på forhånd si at det ikke er så mye negativt å vente. Er faktisk veldig fornøyd med spillet så langt. 
Jupp. Jeg savner litt å bo hjemme der kjøleskapet alltids er fullt. Men jeg liker meg bedre alene. Det er jo ikke sånn at jeg sluter. Spiser mye god mat jeg. Men ja, jeg savner fullt kjøleskap, selv om jeg ikke spiser mye.
Now, before I leave, take a look at this beauty.


Q: Spillt Skyward Sword?
Q: Bor du alene? 


Jeg kjeder meg.

Sitter på skolen at the moment. Er ikke færdig før 4. Sånn egetnlig skal jeg jobbe med en avis oppgave, men jeg er ikke motivert i det hele tatt. Jeg trenger da ikke journulastikk. Jeg skal ikke jobbe innenfor en avis eller blad. Jeg skal bli arkiolog! Ja, hvorfor går jeg på media da? Jeg vet ikke helt. Jeg tror jeg skal ta studiespesialisering til neste år. Media og kommunikasjon er noe piss. Jeg vil hjem å spille Skyward Sword. Nå. Er nesten færdig, men fikk ikke spillt noe i går fordi jeg måtte se Twilight. Ew. Den var jævelig. Helt jævelig å SYK film. Fy faen.  Han åt den fuckings babyen ut av magen hennes. Fy faen hvem er det som har så fette syk fantasi? Forfrattern burde bli innlagt.Uansett. Vil ikke snakke mere om det, det er for forstyrrende.Jeg er ekstremt kjedsom atm. Tar bilder av alt jeg har i veska. HERE, HAVE A PICTURE OF MY PHONE.  Jeg sa at jeg ikke hadde noe intresant å blogge om.


Skal bruke denne bloggen igjenn.

Ja, jeg liker navnet mye bedre enn det nye jeg kom opp med. Ble akkurat ferdig med å slette vært eneste inlegg på denne bloggen. Det tok en stund. Hadde rund 500 inlegg. Fikk sletta 30 og 30.. elelr var det 31? Uansett. Skal starte å blogge igjenn nå for fullt. Jeg lover. Ikke at the blir noe intresant å lese om. Selv om jeg har flytta til en by, bor alene og går på en ny skole, har jeg absolutt ingenting å gjøre. Jeg har 3 venner jeg kan henge med. 3. Og ja, jeg henger egentlig ikke så veldig med de. Sitter mest hjemme å spille. Så ja, det blir en god del inlegg om spilling.  Ikke at det er nytt. Kan hende at jeg blogger om filmer, serier og sånnt, og. Men ja, mye sosiale 'hendelser' blir det ikke mye av. En skjelden gang nå og da. Dere kan heller requeste ting som.. Spill/serie/film/tegneserie/anime andmeldelser eller noe sånnt. 

Skal værtfall prøve å blogge så godt jeg kan, og så intresant det er mulig å få livet mitt. Jeg høres depprisiv ut, jeg vet. Men skulle faktisk ønske jeg hadde et sosialt liv atm. D:

Hvist det er noe du lurer på, bare spørr. c:


hits