Bored.

Sitter på skolen nå. Er egentlig inteing å gjøre. Ikke i det hele tatt. Men kan dra klokka 11. Men da skal jeg ned til byen å ta båten til Harstad. Helt ærig vil jeg helst være hjemme i helga. Vil rydde og spille.. Ikke stresse med båten. Men skal til frysørn, så får ikke klage. Skal ha en helt ny sveis tror jeg. En sikkerlig bob cut. Vil ha rett pent hår. Er så lei av fuglereiret jeg har nå. Har liksom hat samme sveisen i en evighet. Så helga består av spilling, frysør og kanskje litt nye klær. 
Oh, don't mind me. Just making some gifs.
 
 
 


Velma cosplay og pai.

I går kjeda jeg meg noe intensts. I tilegg hadde jeg et veldig sug på pai. Det kan jeg takke Tumblr for. Jeg satt å bladde nedover gaming tagged, og plutselig var det et helt fantastisk blåbær pai. Jeg lagde ikke akkurat den da, hadde ikke alt jeg trengte til det. Lagde en MYE enklere en. Den var skikkerlig god though. Har aldri laga pai, rart at jeg faktisk klarte det.  Ja, som jeg sa, jeg kjeda meg. Fannt ut at jeg skulle ta på Velma fra (Scooby-Doo) cosplayet jeg jobber med. Det er vel nesten færdig nå. Er ganske fornøyd med det. Det eneste jeg mangler er et skikkerlig skjørt, oransje strømper og røde sko. Så.. Jeg malger alt utenom gensern og brillene. Jup. Utenom det har jeg ikke gjort mye. Spilt Skyrim og sett på søppel TV.

Q: Hva synes du om kostymet mitt?
Q: Liker du pai? 


Ops.

Ja, jeg blogger aldri. Har aldri noe å blogge om. Men jeg skal prøve uansett. Kan gi dere en oppdatering på hva som har skjedd i det siste. Mesteparten av tia etter at jeg kom hjem fra Gøteborg har gått til spilling. Skyrim for the meste, og litt Halo med venner i starten av påsken.  Skyrim har blitt småkjedelig by the way. Kom opp i max levelt og er færdig med det fleste morsome questene. Har lekt litt med mods og sånnt i  det siste, men det har også beggynt å bli kjedelig. Det var forresten salg på GAME, så jeg har kjøpt en del nye Xbox spill og PC spill. It be great~!  Men det er egentlig det eneste jeg har gjort, siden Gøteborg og frem til påsken. I påske var jeg hjemme noen dager, hos mamma og pappa. Gikk på ski og prøvde å sove utendørs med noen venner. Men det endte opp med at vi gikk inn istede. Ble alt for kaldt. Sånn midt i påsken dro jeg hjem, fordi Fredrik kom fra Gøteborg og opp til Tromsø får å besøke meg. Det er liksom det jeg går rundt å venter på hele tia. At han kommer hit eller at jeg drar dit. Venter på det fortsatt. Skal dit neste gang, mest sansyenlig. Gøteborg var gøy, jeg gleder meg til å dra tilbake dit. Mye mere å gjøre dær enn her. Uansett, jeg kan skrive litt om hva jeg bedrev sammen med Fredrik når han var her. Helt ærlig, mesteparten av tia så vi på TV. Men det er liksom noe med det.. Å bare ligge på soffan å se TV sammen. Men vi gjorde såklart andre ting og. Vi så Iron Sky på kino. Den var fenomenal. Og vi spiste pizza på Peppes. Vi gjør det vær gang. De har så god pizza. Vi var ikke bare inne og sånnt. Vi gikk faktisk ut å lagde en snø hule. Den så ut som et tilbakestående vesen. etter at vi satte lys i den. Vi så en masse filmer og, sånn hjemme hos meg, ikke på kino. Og jeg lagde mye mat. Hallparten faila. Siste dagen han var her ble han syk stakkars. Jeg prøvde mitt beste på å være en flink kjærste å passe på han. Er ikke så flink til sånnt, men gjorde mitt beste though. Nå har Fredrik dratt tilbake til Gøteborg. Så jeg får prøve å få tia til å gå fort til neste gang. Filmer vi så, som jeg husker: Woman in Black, Hot Fuzz, Back to the future 1-2&3, Iron Sky.. Vi så mere, men jeg husker ingenting akkurat nå.


Q: Hva har du gjort i det siste?  


hits