Narnia og Skyrim.

Jup, det er det di siste dagene har gått i. Var i byen med Malin på Lørdagen tho, og møtte en venn på Søndagen. Men ellers har det gått i lesing og Skyrim. Har ikke noe bedre å ta meg til akkurat. Ikke det at lesing og Skyrim ikke er topp, fordi det er det. Jeg er på 3de bok i rekkefølgen forfatteren ønsker at man leser de. Ble akkurat færdig med Løven, heksa og klesskapet. Jeg har lest den før, men det er lenge siden. Oh, forresten. De siste dagene har jeg vært ekstremt godtesjuk, men er helt blakk. Eller, har peneger, men de må jeg spare til neste uke. Det er grusomt å være godtesjuk og blakk. D: Men uff, jeg tror jeg skal fortsette å spille.. eller å lese. Så jupp.. Snakkes. c:
 


Jeg har handla.

I dag. Jup. Jeg som bor alene handler ikke ofte, med mindre det er mat eller tegneserier. Men i dag.. jup. Jeg kjøpte meg ei ny kåpe og noe småtteri. Det var litt gøy. Har ikke kjøpt nye klær på en god stund. Alle pengene mine har gått til mat, tegneserier og spill. Den gode gammle svarte kåpa mi gikk sund, så trengte ei ny ei. Det er ei rød kåpe jeg har sikkla etter kjempelenge, og nå har jeg den endelig! c: Åsså var det salg på stuff, så ja, jeg kjøpte stuff.
Nei, nå skal jeg manne meg opp litt med potetgull og tegneserier.


#believeinsherlock


I går satt jeg igjenn sent etter skolen for å jobbe med skolearbeid. Hadde en del å ta igjenn siden jeg har vært syk nå den siste uka. Uansett, siden skolen er nermest forlatt på den tia, tenkte jeg at jeg skulle utnytte det litt. Har lenge hatt lyst stil å prøve å henge opp #believeinsherlock plakater, men har ikke hatt sjangesn før nå. Har sett på bilder at det er fullt av de i London. Denne fandomen er helt fantastisk. Long live Sherlockians! Det er ikke det at jeg trodde at så mange på skolen min likte Sherlock. Jeg hang de bare opp får å være en god Sherlockian, og vel ja.. fordi jeg var nyskjerrig på om det var flere på skolen. Det viste seg at det var det. 12 lapper har blitt revet av på de 4 plakatene siden i går. Jeg er kry. Synd jeg neppe blir kjennt med noen av de som har gjort det. Hang de liksom opp uten at noen så det. Forstatt gøy da. #believeinsherlock
They  #believeinsherlock
Do you? 


Værdens mest sexy mann.

imageDette er værdens mest sexy mann.
Just sayin'. 


hits