Pastaaaa.

Jeg spiser for mye pasta, tror jeg. eller vet. Har den til middag annenvær dag. Ikke at pasta er usundt, men jeg er litt lei det. I dag lagde jeg og Malin pasta med kylling kjøttdeig og tomatsaus. Eller Malin lagde, mens jeg rydda og tok oppvasken.Jeg er ikke så glad i å rydde. Oh, vi var også på butikken og prøvde klær. Hjalp Malin finne et antrekk, hun likte det kjempe godt. Uff, jeg har egentlig ikke tid til å skrive noe my nå, skal se på Sherlock. Så, god natt(etter Sherlock.)

Sup?


SHERLOCK.

I går beggynte jeg endelig å se BBC's SHERLOCK i går kveld. Det var... FANTASTISK. Jeg er helt forelska. Alt med den er bare.. fgfgsdfdsf- Jeg har funnet en ny ting å fangasme over. Jeg har ikke tatt meg tid til å se på det før nå fordi det var så ekstremt mange fangirls på tumblr. Trodde det var overvurdert. Nei, det er virkelig ikke overvurdert. Det er helt fantastisk. Jeg er, som sakt, helt forelska i serien. I've been convertet to a Sherlockian. Alle må se denne serien. ALLE. Den går på NRK klokka 21.30 vær Tirsdag, episode 2 i dag. Bare se episode en online eller last den ned. Du kommer ikke til å angre å bruke 1 og en hall time på denne serien vær tirsdag, jeg lover. Den er bare.. fantastisk. Jeg elsket den allerede etter bare 9 minutter. Jeg får ikke sakt det nok, den er fantastisk. 
Benedict Cumberbatch er foresten veldig, veldig kjekk. Veldig.

Q: Har du sett SHERLOCK?


Skjørt, taco og nyfarget hår.

Heisann. Sitter å ser på Batman Forever akkurat nå. Den er på Viasat 4. Jeg har den på DVD en plass, men det er en stund siden jeg så den sist, så ser den nå. Har litt potetgull å saft. Det er perfekt. Eller har jeg faktisk hat en mere innholdsrik en vanlig. Dro til byen sammen med BIrgitte(Den nye romkammeraten min) rundt 2. Vi dro innom Fretex og fannt noe klær. Det er ikke sånn at jeg ikke har rå til å kjøpe nye klær, men det er utrolig hva man kan finne der. Det er alltids noe fint. Jeg har ikke noe problem med å bruke klær andre har brukt. Jeg vasker det jo. I dag fannt jeg et kjempe fint skjørt og et utrolig søtt parr med sko. Det ble sånn 100 kroner bare. Jeg er stor fornøyd med kjøpet. Kjøpte også hårfarge, farget håret mere jevnt og litt mørkere. Birgitte farget det for meg, tusen takk. c: Oh! Jeg hadde ekstremt lyst på taco, selv om jeg hadde det i forrige uke. Jeg elser taco. Ekstremt mye. Med intesiteten av 1000 soler. Så ja, vi lagde taco da vi kom hjem. Taco er fantastisk! Men nå skal jeg konsentrere meg om Batman. Snakkes. c:

Q: Hva synes dere om innkjøpet?
Q: Liker du taco?(lol ja, såklart du gjør.) 


GIF.

Jeg lærte meg egenlig hvordan man lager GIFs i dag. :D Har vært får lat til å i det hele tatt prøve tidligere, det var virkelig ikke vanskelig. Ja, ja. Det er da egentlig ikke så viktig, kommer ikke til å få bruk for så masse GIFs her uansett, det er mest for Tumblr og sånnt. Har egentlig ikke så mye annent å fortelle. Var på skolen i dag, gjorde ikke stort, kom hjem, spiste nudler og lærte meg GIF tingen. AKkurat nå sitter jeg å hører på musikk mens jeg blar igjenom dashboardet mitt på tumblr. Det er kos. Har også TVn på i bakgrunded. Multitasking. sfdsfdsf-Jeg har filmandmeldelser å skrive. Jeg burde virkelig starte snart.. Men ikke nå. Etterpå.. Er sluten igjenn nå, så tror jeg skal lage mat snart. :/

<br/><a href="http://oi44.tinypic.com/24e6n93.jpg" target="_blank">View Raw Image</a>


Mat.

Heisann. Jeg lagde middag i dag til meg selv og den nye romkammeraten min. Jeg synes jeg var flink. Det var pasta med en kjempe god saus og strimlet svinekjøtt. Syntes det var kjempe godt. Uansett. I dag har jeg ikke gjort stort. Rydda og vaska klær, venter på ennda en vaskemaskin som snart er ferdig nå. Har ikke mere plass til å henge opp klærne mine, fordi tørkeskapet og kles-stativet er fullt allerede. Sånn går det når man er uten vaskemaskin i 2-3 uker. Ja, ja. I går ble bliettene til Gøteborg bestilt, som betyr at 4-11 Mars skal jeg ned til å være med værdens beste kjærste. = u = Gleder meg kjempe masse. Det er liksom en så stor by. Jeg er ikke vandt med store byer. Ja ja, jeg gleder meg værtfall kjempe masse. Sitter å hører på Pirates of the Caribbean OSTs akkurat nå, fikk utrolig lyst til å se en av filmene. Tror jeg skal gjøre det nå faktisk. Ha det. c:
<br/><a href="http://oi44.tinypic.com/kbxxy.jpg" target="_blank">View Raw Image</a><br/><a href="http://oi44.tinypic.com/2mcytzd.jpg" target="_blank">View Raw Image</a>
Q: Lagd noe god mat i det siste?
Q: Liker du Pirates of the Caribbean? 


Ny TV og pizza.

I dag har vært travel. Måtte stå opp tidlig etter en søvnløs natt, for å passe søsknene mine mens mamma og pappa dro å kjøpte meg TV. Nå har jeg en passe stor helt ny Samsung TV i stua mi~! Jeg liker store nye TV'er. Jeg elsker de faktisk. FIkk ikke bare TV i dag though. Har vært å handla med foreldrene mine i nesten hele dag. Har fått klær, bokstøtter, noe greier til mobilen, lys, skåler, glass og andre småting + at jeg får flybiletter i morgen. Det er som julaften på nytt. Har fått en del litt spesiellt undertøy(kremt) og + at jeg selv kjøpte ennda en kjole. Helt svart enkel en. Jeg liker den kjempe godt. :D Det var litt stress og, mye frem og tilbake. Ble litt bilsyk fordi pappa insisterte på å kjøre rundt hele øya uten grunn. Da jeg eldelig kom tilbake til leiligheten dro mamma og pappa hjem igjenn og Vilde kom ned hit. Vi dro ut en tur på Grom fulgt av Peppe's pizza. Deilig pizza med oreo dessert. Jeg elsker oreo og pizza. Nå skal vi se film snart, så snart jeg har rydda.
Q: Kjøpt noe i det siste?


Well that was unexpected.

I natt så jeg Guilty of Romance sammen med Carina. En Japansk krim horror film. Det var.. spesiell. Ikke dårlig, men spesiell. Den var kke som jeg trodde den kom til å være i det hele tatt. Men som sagt, den var ikke drålig. Det skjedde liksom noe hele tiden, så det ble aldri kjedelig. Skal jeg være helt ærlig, må jeg si at jeg ikke helt forsto plottet. Meningen bak plottet er mere riktig. Men fortsatt spenndede. Det var ekstremt mange sex sener. Ekstremt mange.Hele tiden. Masse, masse, masse sex. En ting jeg heller ikke skjønner er hvorfor den kommer under kategorien horror. Det var ikke mye horror. Det var et lik delt opp i biter, blandet inn med en dukke, men det var så.. horror.. som det ble. Filmen var ellers ganske intresang. Jeg anbefaler de som liker spesielle, spenndende filmer fyllt med sex,. å se den. Jup.
I dag så jeg den siste filmen jeg hadde å se med Carina. Scabbard Samurai. Den var genial. Jeg lo, og beggynte nesten å gråte. Nesten. Det tror jeg er favoritt filmen av de jeg har sett på TIFF. Den handlet om en samurai uten sværd som hadde 30 dager på seg til å få en prins til å smile. Den var kjempe morsom, søt og trist. Vi kom hjem sent i går, siden filmen var færdig rundt 3-4 tia i natt.. og når vi endelig var hjemme, var vi ikke trøtte, så vi satt oppe til 6 tror jeg. Var død trøtt i dag tidlig. Nå deriomt, er jeg ikke trøtt. Såklart er jeg ikke trøtt nå. Mamma og pappa kommer på besøk i dag og, de er her vært øyeblikk sammen med søsknene mine. Har ikke fått rydda leiligheten ordentlig ennda. Ser ikke rotete ut, men uansett. De er pirkete. D:
Q: Noen filmen å anbefale?


Ingen briller.

Jeg klarte å miste det ene glasset til brillene mine i går. Har ikke peiling på hvor det ble av. Infattninga var knekkt, så det måtte jo skje. Venter på nye briller fra Italia nå. Bestillte de 2. Januar, de burde være her snart. Ser alt så utrolig uklart uten brillene mine. Kan heller ikke bruke linsene jeg har, er så uvandt med linser. Skal prøve igjenn senere med de. Det er TIFF nå, Tromsø ..i(vet ikke hva I'en er for).. Film Festival, og jeg må se en haug med filmer, men har bare fått sett en, fordi jeg forsov meg i går, og i dag fikk jeg så vondt i hode etter den første filmen jeg så, så kunne ikke se nummer to. Det går en film i natt jeg skal se, Japansk drama ting tror jeg. Men uansett, kan snakke om hva.. skrive om hva jeg har gjort de siste dagene kanskje, ikke at det er så intresant, men uansett. I går var jeg med Carina, siden vi skal se diverse filmer sammen. Jeg dro henne med meg til Jekta, fordi jeg måtte innom elkjøp får å se etter TV og micro til leiligheten. Fannt begge, men kjøpte bare microen, skal kjøpe TVn i dag eller i morgen. I tilegg til micro kjøpte jeg litt nytt undertøy. Er egentlig ikke færdig med å kjøpe undertøy, trenger flere BH-er. D: Men ja, det er usakelig. Carina ble med meg hjem, og vi spiste taco. Jeg elsker taco. Jeg elsker det intenst masse. Det var planlakt at vi skulle se Scott Pilgrim, men istede for så vi SNL episoden med Daniel Radcliffe. Den er fantastisk morsom. Etter at Carina dro, ble jeg med Vilde, og vi satt å drakk smoothie til over midnatt. Den var kjempe god. Skogs bær og banan tror jeg det var. Det var uansett kjempe godt. Det var vell egentlig det meste. Er ikke noe flink å skrive på Norsk sånn foresten. Ja.Q: Hva har du gjort i dag?


Arkham City.

Jeg tror jeg skall spille det nå, til jeg sovner. Kjøpte det jo nylig til PC, selv om jeg allerede har klart det ut på xbox. Jeg nøt virkelig spillet. Det var veldig underholdene. Jeg er stor fan av underholdene spill. Spill jeg kan spille mer en en gang er helt fantastiske. Arkham city var også litt utfordrende, det er ikke så veldig mange spill som er det nå lengre. Jeg personlig synes ikke det er gøy å spille et spill man aldri setter seg fast i. Det må være vanskelig nok til at man må prøve flere ganger. Men ja, tror jeg bare skal sette det på å spille litt nå mens jeg spiser kvelds mat.   Q: Har du spillt Arkham City?


Jeg har på meg kjole. D:

Jeg har det. Jeg hater kjoler, men har bestemt meg får å prøve noe nytt. Har kjøpt en del sommer kjoler som jeg skal bruke som værdags kjoler. Ikke vær eneste dag. Kommer ikke til å folate mine fantastiske vakkre t-skjorter helt sånn. Men sånn.. av og til når jeg føler meg ekstemt jentete. Kjoler er søte, jeg har bare ikke sett for meg, megselv i en.Men uansett. Jeg har ikke sovet siden natt til Søndag. Og i dag tidlig dro jeg til skolen dau trøtt, bare for å finne ut at jeg ikke egentlig skulle være på skolen. Det var grusomt. Gikk hjem å fikk tatt en lur før jeg hadde visning i leiligheten. Akkurat nå sitter jeg å leser Deadpool mens jeg spiser cookies og drikker oboy fra værdens kuleste kopp. Ellers er det ikke mye nytt. Planlegger å besøke kjæsten i Gøteborg i Mars, gleder meg kjempe mye.  Håper det er varmt dær. Oh! Skal dra å kjøpe TV i morgen kanskje, trenger en ny en + at jeg har bestillt en PS2. Men ja, ellers enn det er det ikke noe særlig å melde.
Q: Like my dress? o Ao
Q: Hva skjer?  


Jeg kan endelig spille SWTOR igjenn.

Brukern min ble låst fordi jeg gav feil svar på sikkerhets spørsmålet for mange ganger, og siden kontoret deres var i utlandet, kunne jeg ikke ringe å be de om og åpne den igjenn. Har vært uten den i snart en månde. Men i dag fortalte jeg Rowan om det, og siden han bor i UK, så ringte han for meg å fikk åpna kontoen igjenn. Jeg er overlykkelig. Jeg må betale for 2 nye månder though, og jeg har ikke budgett til det akkurat nå. Kanskje neste uke. Spiller som bounty hunter og Jedi kight. Fikk bare spillt rundt en uke før jeg klarte å få brukern min låst. Var nær på å kjøpe ennda et spill. Nå slipper jeg det, takket være Rowan. Ellers har jeg gjort lite i dag, rydda litt i hyllene her og tatt oppvasken. Livet mitt er virkelig ikke noe å blogge om, tror jeg bare skal hoppe over til spille rewvies.. og kanskje film/serier.


Se hvem jeg fortsatt har~


Deus EX og yoghurt.

Hei igjenn. Skal prøve å blogge mere regelmessig, selv om jeg synes det er menigsløst og ikke særlig nytting. Jeg har det bilde i hode at de som blogger er overfladiske å har et behov får å snakke mye om seg selv, så jeg er litt hypokrit akkurat nå. Det er ikke det at jeg har et stort behov får å fortelle alle om meg selv, poste 1000 bilder av meg selv i vært inlegg å klage på at håret mitt ikke ligger rett i dag. Nei, jeg vet ikke helt hvorfor jeg i det hele tatt orker å blogge, jeg har Tumblr + at det ikke skjer så mye i livet mitt. Uansett, kan vel bare komme i gang med inlegge. 
Jeg har sovet siden jeg kom fra skolen. Et ikke i et særlig godt humør + at jeg er stressa. Akkurat nå suger allt. Så jeg har kjøpt trøste spise yoghurt å skal til å installere Deus EX Human Revelution på PCn min. Har fått høre ekstremt mye bra om spillet, så gleder meg veldig til å faktisk få spillt det. Uff, nå glemmte jeg hva jeg skulle skrive jeg. Ummm, well this is awkawrd. Imma just play Deus EX and shut up.


 


If your life had a face, I would punch it.

La oss snakke om noe som ikke er gøy. Dårlige rom kammerater. Jeg har akkurat blitt kvitt en. Kanskje dere lurer på hva jeg ser på som en dårlig rom kammerat. Jo, det skal jeg fortelle dere.

De siste hallåret har jeg bodd sammen med en person som ikke skal nevnes med navn, i en passe stor leilighet. I starten var alt helt ok. Det var ganske så spennende, men det tok ikke lang tid før alt gikk til helvete. Rom kammeraten min visste tydeligvis ikke hvordan man skulle oppføre seg når man bor sammen med en annen. Derfor var det altså ok, i hennes mening, å la oppvasken sin stå å muggle, aldri vaske klær, gulv, rydde, støvsuge.. I det hele tatt gjøre noe får å få det rent og ryddig. I begynnelsen gjorde jeg all oppvasken og all annen vasking. Men så klart tok det ikke mere enn 2-3 månder før jeg sprakk. Det var rett å slett ekkelt. Alt for ekkelt. Og jeg var så jævelig lei av å gå rundt i rotet til min rom kammerat, vakse opp etter henne.. og kjenne lukta. Ja, lukta. Det lukta alltids når man gikk fordi rommet hennes, spesiellt. Ikke at jeg hadde noe med hva hun hadde/gjorde på rommet sitt. Det kunne jeg ikke brydd meg om. Men  når det går utover kjøkkenet, stua og resten av leiligheten, så blir det alt for mye. Så, etter månder med råtten oppvask, skittene kasseroller på komfyren og alt mulig ekkelt rot over alt, sprakk jeg, og kallte persononen som var min rom kammerat ekkel. Så nå har hun, eller holler på, å flytte ut. Det er fantastisk. Jeg slipper endelig det ekkle kvinnemennesket som ikke eier folkeskikk, vett eller ordens sans. Endelig. Får fårhåpentlivis en ny rom kammerat snart, som er ryddigere av seg.

Folkens, dagen dere flytter ut, pass på hvem du flytter inn med. Og visst vennene dine sier at personen er det værste menneske noen sinne, hør på de.


hits