NY BLOGG.

KLIKK HÆR! 

Lagde ny blogg. Vet ikke helt hvorfor. T


 


Velma cosplay og pai.

I går kjeda jeg meg noe intensts. I tilegg hadde jeg et veldig sug på pai. Det kan jeg takke Tumblr for. Jeg satt å bladde nedover gaming tagged, og plutselig var det et helt fantastisk blåbær pai. Jeg lagde ikke akkurat den da, hadde ikke alt jeg trengte til det. Lagde en MYE enklere en. Den var skikkerlig god though. Har aldri laga pai, rart at jeg faktisk klarte det.  Ja, som jeg sa, jeg kjeda meg. Fannt ut at jeg skulle ta på Velma fra (Scooby-Doo) cosplayet jeg jobber med. Det er vel nesten færdig nå. Er ganske fornøyd med det. Det eneste jeg mangler er et skikkerlig skjørt, oransje strømper og røde sko. Så.. Jeg malger alt utenom gensern og brillene. Jup. Utenom det har jeg ikke gjort mye. Spilt Skyrim og sett på søppel TV.

Q: Hva synes du om kostymet mitt?
Q: Liker du pai? 


Narnia og Skyrim.

Jup, det er det di siste dagene har gått i. Var i byen med Malin på Lørdagen tho, og møtte en venn på Søndagen. Men ellers har det gått i lesing og Skyrim. Har ikke noe bedre å ta meg til akkurat. Ikke det at lesing og Skyrim ikke er topp, fordi det er det. Jeg er på 3de bok i rekkefølgen forfatteren ønsker at man leser de. Ble akkurat færdig med Løven, heksa og klesskapet. Jeg har lest den før, men det er lenge siden. Oh, forresten. De siste dagene har jeg vært ekstremt godtesjuk, men er helt blakk. Eller, har peneger, men de må jeg spare til neste uke. Det er grusomt å være godtesjuk og blakk. D: Men uff, jeg tror jeg skal fortsette å spille.. eller å lese. Så jupp.. Snakkes. c:
 


Deus EX og yoghurt.

Hei igjenn. Skal prøve å blogge mere regelmessig, selv om jeg synes det er menigsløst og ikke særlig nytting. Jeg har det bilde i hode at de som blogger er overfladiske å har et behov får å snakke mye om seg selv, så jeg er litt hypokrit akkurat nå. Det er ikke det at jeg har et stort behov får å fortelle alle om meg selv, poste 1000 bilder av meg selv i vært inlegg å klage på at håret mitt ikke ligger rett i dag. Nei, jeg vet ikke helt hvorfor jeg i det hele tatt orker å blogge, jeg har Tumblr + at det ikke skjer så mye i livet mitt. Uansett, kan vel bare komme i gang med inlegge. 
Jeg har sovet siden jeg kom fra skolen. Et ikke i et særlig godt humør + at jeg er stressa. Akkurat nå suger allt. Så jeg har kjøpt trøste spise yoghurt å skal til å installere Deus EX Human Revelution på PCn min. Har fått høre ekstremt mye bra om spillet, så gleder meg veldig til å faktisk få spillt det. Uff, nå glemmte jeg hva jeg skulle skrive jeg. Ummm, well this is awkawrd. Imma just play Deus EX and shut up.


 


hits