If your life had a face, I would punch it.

La oss snakke om noe som ikke er gøy. Dårlige rom kammerater. Jeg har akkurat blitt kvitt en. Kanskje dere lurer på hva jeg ser på som en dårlig rom kammerat. Jo, det skal jeg fortelle dere.

De siste hallåret har jeg bodd sammen med en person som ikke skal nevnes med navn, i en passe stor leilighet. I starten var alt helt ok. Det var ganske så spennende, men det tok ikke lang tid før alt gikk til helvete. Rom kammeraten min visste tydeligvis ikke hvordan man skulle oppføre seg når man bor sammen med en annen. Derfor var det altså ok, i hennes mening, å la oppvasken sin stå å muggle, aldri vaske klær, gulv, rydde, støvsuge.. I det hele tatt gjøre noe får å få det rent og ryddig. I begynnelsen gjorde jeg all oppvasken og all annen vasking. Men så klart tok det ikke mere enn 2-3 månder før jeg sprakk. Det var rett å slett ekkelt. Alt for ekkelt. Og jeg var så jævelig lei av å gå rundt i rotet til min rom kammerat, vakse opp etter henne.. og kjenne lukta. Ja, lukta. Det lukta alltids når man gikk fordi rommet hennes, spesiellt. Ikke at jeg hadde noe med hva hun hadde/gjorde på rommet sitt. Det kunne jeg ikke brydd meg om. Men  når det går utover kjøkkenet, stua og resten av leiligheten, så blir det alt for mye. Så, etter månder med råtten oppvask, skittene kasseroller på komfyren og alt mulig ekkelt rot over alt, sprakk jeg, og kallte persononen som var min rom kammerat ekkel. Så nå har hun, eller holler på, å flytte ut. Det er fantastisk. Jeg slipper endelig det ekkle kvinnemennesket som ikke eier folkeskikk, vett eller ordens sans. Endelig. Får fårhåpentlivis en ny rom kammerat snart, som er ryddigere av seg.

Folkens, dagen dere flytter ut, pass på hvem du flytter inn med. Og visst vennene dine sier at personen er det værste menneske noen sinne, hør på de.


Kommentarer
» L o t t i ✩

æssj så nasty.... :c

09.01.2012 // 14:23
URL: http://rosablodsuger.blogg.no/
» viviannjohanne-

Æsj.

12.01.2012 // 22:02
URL: http://viviannjohanne.blogg.no/

Kommenter inlegget her:

Navn:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette inlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/33814616
hits