Tror jeg burde kjøpe mer mat.

Alt på den hylla er det jeg har igjenn i kjøleskapet. Jeg liker ikke engang leverpostei, men mamma og pappa kjøpte meg en haug når de var på besøk her. Eneste jeg spier på brødskiva er brunost, dansk salami eller svolvær postei. Har og en hel boks skinke, men det spiser jeg ikke, så tror jeg bare kaster den. Det er ikke det at jeg er tom for mat. Har masse mat. En fryser full + masse nudler, supper og annen fortlaga tørrmat. Har og noe hermetikk. Men jeg vil liksom ha noe jeg ikke trenger å koke. Frukt. Jeg trenger fruk. Frukt og melk. -notere ned- Skal ta meg en tur på butikken etterpå. Eller kanskje ikke. Klarte å ødelegge tåa mi i ste på skolen. Den ble klemmt mellom en stol. Negeln datt av og den er blå. Ikke delikat. Gjør vondt å gå. Meh. Burde åsså rydde. Er ganske så rotete her. Har sotte å spillt Skyward Sword i ett strekk nesten. Er snart færdig. Skal skrive et langt innlegg om det til helga, sånn at dere får vite hva jeg synes. Og jeg advarer dere, det blir langt. Langt. Kan på forhånd si at det ikke er så mye negativt å vente. Er faktisk veldig fornøyd med spillet så langt. 
Jupp. Jeg savner litt å bo hjemme der kjøleskapet alltids er fullt. Men jeg liker meg bedre alene. Det er jo ikke sånn at jeg sluter. Spiser mye god mat jeg. Men ja, jeg savner fullt kjøleskap, selv om jeg ikke spiser mye.
Now, before I leave, take a look at this beauty.


Q: Spillt Skyward Sword?
Q: Bor du alene? 


Kommentarer
» Guro 三

Jeg har spillet og jeg fikk det på release datoen, men Motionplusen min klikka (TYPISK >>) rett før jeg skulle til å spille, så jeg har bestilt ny og den får jeg i morgen.. det har vært smertefullt å bare sett spillet ligge der og være totalt trollface mot meg. -._-.

Og nei, jeg bor ikke alene~

23.11.2011 // 22:07
URL: http://sugiura.blogg.no

Kommenter inlegget her:

Navn:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette inlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/32667898
hits