Jeg kjeder meg.

Sitter på skolen at the moment. Er ikke færdig før 4. Sånn egetnlig skal jeg jobbe med en avis oppgave, men jeg er ikke motivert i det hele tatt. Jeg trenger da ikke journulastikk. Jeg skal ikke jobbe innenfor en avis eller blad. Jeg skal bli arkiolog! Ja, hvorfor går jeg på media da? Jeg vet ikke helt. Jeg tror jeg skal ta studiespesialisering til neste år. Media og kommunikasjon er noe piss. Jeg vil hjem å spille Skyward Sword. Nå. Er nesten færdig, men fikk ikke spillt noe i går fordi jeg måtte se Twilight. Ew. Den var jævelig. Helt jævelig å SYK film. Fy faen.  Han åt den fuckings babyen ut av magen hennes. Fy faen hvem er det som har så fette syk fantasi? Forfrattern burde bli innlagt.Uansett. Vil ikke snakke mere om det, det er for forstyrrende.Jeg er ekstremt kjedsom atm. Tar bilder av alt jeg har i veska. HERE, HAVE A PICTURE OF MY PHONE.  Jeg sa at jeg ikke hadde noe intresant å blogge om.


Kommentarer
» HakiMiMi

Uff som jeg skulle ønske jeg kunne bare komme styrtende inn døra di og treffe deg OwO;; Beklager om jeg er freaky stalker X3

23.11.2011 // 13:28
URL: http://cafeneko.blogg.no
» HakiMiMi

Jeg har vell strengtatt stalket alle bloggene du har hatt og det en god stund x3 I'm creepy right? Syns bare du er så epic at jeg ikke kan dy meg OwO Stalker tumblr også jeg X3 Dette gir jo sikkert rett inntrykk.

23.11.2011 // 13:41
URL: http://cafeneko.blogg.no
» HakiMiMi

Det er jo sant da >w<

Du er venninne av ei som er i slekt med ei venninne av meg, så jeg fangirl'et når jeg suddenly så deg stå på en konfirmasjonsbilde når venninna mi drev og viste meg slekta si.

23.11.2011 // 14:27
URL: http://cafeneko.blogg.no
» HakiMiMi

Jeppers ^_^ I'm that scary.

23.11.2011 // 15:09
URL: http://cafeneko.blogg.no
» Guro 三

Twilight er poop. Og jeg liker bakgrunnsbildet på mobilen din o uo IT IS ASUM.

23.11.2011 // 15:41
URL: http://sugiura.blogg.no

Kommenter inlegget her:

Navn:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette inlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/32651142
hits